Kind & Co, Corine van de Mortel

Kind & Co, Corine van de Mortel is een Bijles gelegen aan Dopheide 25 in Deurne.

Kind & Co is een organisatie die kinderen (en ouders) helpt die vastlopen. Ze bieden hulp op het gebied van onderwijs, hooggevoeligheid, opvoeding en zelfvertrouwen. De eigenaar, Corine, is een juf, coach en ervaringsdeskundige die kinderen en ouders begeleidt. Op de website kunnen mensen een kennismakingsgesprek inplannen en er is ook een online agenda beschikbaar. Corine doet haar best om de website up-to-date te houden en staat open voor suggesties.

Meer informatie over Kind & Co, Corine van de Mortel in Deurne

Kind & Co, Corine van de Mortel is een Bijles gelegen in Deurne op Dopheide 25.

Kind & Co, Corine van de Mortel uit Deurne kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Kind & Co, Corine van de Mortel en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Deurne? Dan ben je bij Kind & Co, Corine van de Mortel op de juiste plek. Bij Kind & Co, Corine van de Mortel kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Dopheide 25 in Deurne. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deurne of niet, iedereen kan contact opnemen met Kind & Co, Corine van de Mortel. Je kan Kind & Co, Corine van de Mortel telefonisch bereiken op: 31 6 47563575 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kindenco.net/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Kind & Co, Corine van de Mortel en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Kind & Co, Corine van de Mortel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kind & Co, Corine van de Mortel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Kind & Co, Corine van de Mortel

Bezoekers bekeken ook