Maaike Mayer

Maaike Mayer is een Bijles gelegen aan Breedschotsestraat 6 in Rijsbergen.

Maaike Mayer is een remedial teacher en optimistische meedenker. Ze helpt mensen met verschillende zaken in het leven en staat altijd voor hen klaar. Ze gelooft dat alles met elkaar verbonden is en dat je hier rekening mee moet houden. Joppe, een 12-jarige jongen, vertelt dat hij het fijn vindt om met Maaike te werken. Ze praten over wat hij meemaakt en hoe hij daarover denkt. Maaike voelt soms als zijn psycholoog en ze hebben ook veel plezier samen. Ze doen veel met tekeningen, wat Joppe makkelijker vindt dan praten. De gesprekken met Maaike helpen hem om dingen los te laten en er soms ook om te lachen. Maaike helpt hem gewoon een beetje bij het leven. Je kunt contact met haar opnemen via info@maaikemayer.nl of 06 24993181.

Meer informatie over Maaike Mayer in Rijsbergen

Maaike Mayer is een Bijles gelegen in Rijsbergen op Breedschotsestraat 6.

Maaike Mayer uit Rijsbergen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Maaike Mayer en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Rijsbergen? Dan ben je bij Maaike Mayer op de juiste plek. Bij Maaike Mayer kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Breedschotsestraat 6 in Rijsbergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rijsbergen of niet, iedereen kan contact opnemen met Maaike Mayer. Je kan Maaike Mayer telefonisch bereiken op: 31 76 596 1186 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.maaikemayer.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Maaike Mayer en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Maaike Mayer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maaike Mayer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Maaike Mayer

Bezoekers bekeken ook