Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles

Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles is een Bijles gelegen aan Zandvoortselaan 71 in Heemstede.

Stuud! huiswerkbegeleiding en bijles is opgericht in 2009 door Claire Mascini en Nicole van de Pol. Ze bieden persoonlijke begeleiding aan leerlingen, waarbij ze zich 4 of 5 dagen per week moeten melden. Als een leerling niet verschijnt, neemt Stuud! direct contact op met de ouders. Het huiswerk wordt in principe bij thuiskomst afgerond en gecontroleerd door Stuud!. Indien nodig wordt er bijles gegeven. Claire Mascini heeft na haar studie Chemie aan de universiteit van Amsterdam 27 jaar in het onderwijs gewerkt en geeft nu bijles in exacte vakken. Nicole van de Pol heeft een achtergrond in Commerciële Economie en Bedrijfseconomie en begeleidt zowel onderbouw- als bovenbouwleerlingen. Ze werken met veel plezier aan de begeleiding van leerlingen. Het contactformulier en de contactgegevens van Stuud! zijn beschikbaar op hun website. Ten slotte maakt de website gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Meer informatie over Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles in Heemstede

Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles is een Bijles gelegen in Heemstede op Zandvoortselaan 71.

Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles uit Heemstede kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Heemstede? Dan ben je bij Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles op de juiste plek. Bij Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Zandvoortselaan 71 in Heemstede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heemstede of niet, iedereen kan contact opnemen met Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles. Je kan Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles telefonisch bereiken op: 31 6 39474346 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.stuud.net/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Stuud! Huiswerkbegeleiding & Bijles

Bezoekers bekeken ook