Dapper bewegend leren

Dapper bewegend leren is een Bijles gelegen aan Locht 124 in Veldhoven.

Dapper bewegend leren is een programma voor basisschoolkinderen die extra begeleiding nodig hebben bij hun ontwikkeling op cognitief, sociaal-emotioneel en motorisch gebied. Gaby van Gerwen is de oprichter van Dapper en heeft ervaring in het onderwijs en motorische remedial teaching. Ze heeft geleerd dat beweging en cognitieve ontwikkeling elkaar kunnen versterken en past dit toe in haar lessen. Beweging tijdens het leren stimuleert de hersenen en zorgt ervoor dat informatie beter wordt onthouden. Daarnaast zorgt bewegen voor een verbinding tussen de linker- en rechterhersenhelft. Dapper bewegend leren is gevestigd op Locht 1245504 RP in Veldhoven en is bereikbaar via dapperbewegendleren@gmail.com en 06-13466613.

Meer informatie over Dapper bewegend leren in Veldhoven

Dapper bewegend leren is een Bijles gelegen in Veldhoven op Locht 124.

Dapper bewegend leren uit Veldhoven kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Dapper bewegend leren en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Veldhoven? Dan ben je bij Dapper bewegend leren op de juiste plek. Bij Dapper bewegend leren kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Locht 124 in Veldhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veldhoven of niet, iedereen kan contact opnemen met Dapper bewegend leren. Je kan Dapper bewegend leren telefonisch bereiken op: 31 6 13466613 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dapperbewegendleren.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Dapper bewegend leren en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Dapper bewegend leren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dapper bewegend leren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Dapper bewegend leren

Bezoekers bekeken ook