Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo

Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo is een Bijles gelegen aan Pretoriusstraat 60 in Ermelo.

Studio Leer-Wijzer, geleid door Marthy van Duijn, biedt al bijna 20 jaar intensieve huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs in Ermelo. De begeleiding richt zich op het verbeteren van de studietechniek, het aanbrengen van structuur in de studieplanning, het geven van goede uitleg en het positief stimuleren en motiveren van de leerling. Studio Leer-Wijzer heeft veel ervaring in het begeleiden van kinderen met specifieke leer- of gedragsproblemen. Na een intakegesprek wordt de gewenste frequentie van de begeleiding besproken. Klanten zijn zeer tevreden over de begeleiding en de communicatie met Marthy. De duur van de begeleiding varieert per individuele leerling. Studio Leer-Wijzer onderhoudt goede contacten met ouders en scholen. De tarieven en openingstijden zijn ook vermeld.

Meer informatie over Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo in Ermelo

Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo is een Bijles gelegen in Ermelo op Pretoriusstraat 60.

Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo uit Ermelo kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Ermelo? Dan ben je bij Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo op de juiste plek. Bij Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Pretoriusstraat 60 in Ermelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ermelo of niet, iedereen kan contact opnemen met Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo. Je kan Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo telefonisch bereiken op: 31 341 495 478 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studioleerwijzer.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studio Leer-Wijzer: huiswerk- en individuele begeleiding in Ermelo

Bezoekers bekeken ook