Lyceo Nijmegen - Archipelstraat

Lyceo Nijmegen - Archipelstraat is een Bijles gelegen aan Archipelstraat 292 in Nijmegen.

Lyceo Nijmegen - Archipelstraat biedt huiswerkbegeleiding en bijlessen aan leerlingen van alle scholen. Voor elke leerling is er een eigen plan van aanpak, waarbij rekening wordt gehouden met sterke en zwakke punten. Er zijn verschillende begeleiders met elk hun eigen expertise om leerlingen te helpen met hun schoolwerk. De locatie is telefonisch bereikbaar op werkdagen en in het weekend. De vestigingsmanager, Sander Lemmers, zorgt ervoor dat elke leerling met een positief gevoel naar de locatie komt. Begeleiders helpen met het maken van een planning en het aanpakken van schoolwerk. Er is ook de mogelijkheid voor bijlessen en coaching-gesprekken. Er is een inloopspreekuur op dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur. Huiswerkbegeleiding is geschikt voor leerlingen die moeite hebben met plannen en structureren. Bijles is bedoeld voor leerlingen die achterlopen met een vak en extra uitleg of ondersteuning nodig hebben. Basisschoolbegeleiding is er voor kinderen in groep 4 tot en met 7.

Meer informatie over Lyceo Nijmegen - Archipelstraat in Nijmegen

Lyceo Nijmegen - Archipelstraat is een Bijles gelegen in Nijmegen op Archipelstraat 292.

Lyceo Nijmegen - Archipelstraat uit Nijmegen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Nijmegen - Archipelstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Lyceo Nijmegen - Archipelstraat op de juiste plek. Bij Lyceo Nijmegen - Archipelstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Archipelstraat 292 in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Nijmegen - Archipelstraat. Je kan Lyceo Nijmegen - Archipelstraat telefonisch bereiken op: 31 71 790 0040 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/nijmegen/archipelstraat/?utm_source=GMB&utm_medium=nijmegen-archipelstraat&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Nijmegen - Archipelstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Nijmegen - Archipelstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Nijmegen - Archipelstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Nijmegen – Archipelstraat

Bezoekers bekeken ook