Praktijk De Leersprong

Praktijk De Leersprong is een Bijles gelegen aan Oranjehof 2 in Lisse.

Praktijk De Leersprong biedt extra begeleiding aan kinderen die moeite hebben met leren. Deze praktijk biedt bijles voor specifieke onderdelen van een vak, remedial teaching voor het gehele vakgebied, huiswerkbegeleiding en Cito-training. De praktijk is gericht op het helpen van kinderen in hun leerproces.

Meer informatie over Praktijk De Leersprong in Lisse

Praktijk De Leersprong is een Bijles gelegen in Lisse op Oranjehof 2.

Praktijk De Leersprong uit Lisse kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Praktijk De Leersprong en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Lisse? Dan ben je bij Praktijk De Leersprong op de juiste plek. Bij Praktijk De Leersprong kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Oranjehof 2 in Lisse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lisse of niet, iedereen kan contact opnemen met Praktijk De Leersprong. Je kan Praktijk De Leersprong telefonisch bereiken op: 31 6 41535354 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://praktijkdeleersprong.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Praktijk De Leersprong en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Praktijk De Leersprong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk De Leersprong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Praktijk De Leersprong

Bezoekers bekeken ook