Het studiehuis Heerenveen

Het studiehuis Heerenveen is een Bijles gelegen aan Molenplein 7 in Heerenveen.

Het Studiehuis is een organisatie die persoonlijke pakketten aanbiedt. Je kan gemakkelijk een kennismakingsgesprek inplannen door een appje te sturen via Whatsapp, een bericht te sturen via Facebook of een mail te sturen. De contactgegevens van Henderika van der Schaar en Nynke van der Werf staan vermeld, evenals het adres van Het Studiehuis in Heerenveen. Als je meer wilt weten, kan je contact opnemen en langskomen voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie over Het studiehuis Heerenveen in Heerenveen

Het studiehuis Heerenveen is een Bijles gelegen in Heerenveen op Molenplein 7.

Het studiehuis Heerenveen uit Heerenveen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Het studiehuis Heerenveen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Heerenveen? Dan ben je bij Het studiehuis Heerenveen op de juiste plek. Bij Het studiehuis Heerenveen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Molenplein 7 in Heerenveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerenveen of niet, iedereen kan contact opnemen met Het studiehuis Heerenveen. Je kan Het studiehuis Heerenveen telefonisch bereiken op: 31 6 51505050 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://hetstudiehuis.nl/contact/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Het studiehuis Heerenveen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Het studiehuis Heerenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het studiehuis Heerenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Het studiehuis Heerenveen

Bezoekers bekeken ook