Leer Duits

Leer Duits is een Bijles gelegen aan Baron de Coubertinlaan 6-8 in Zoetermeer.

Het schooljaar 2023-2024 is volgeboekt en er zijn geen nieuwe aanmeldingen meer mogelijk. De tekst legt uit dat Duits een van de talen is die op de middelbare school wordt geleerd en dat veel leerlingen moeite hebben met de grammatica, vooral de Duitse naamvallen. Bijles en huiswerkbegeleiding worden aangeboden om te helpen met deze moeilijke onderdelen. De bijlessen zijn 1-op-1 en de benodigde lesstof wordt op een eenvoudige en duidelijke manier uitgelegd. Huiswerkbegeleiding wordt ook aangeboden en kan worden aangepast aan de behoeften van de leerling, zoals pre-teaching of het oefenen van geleerde leerstof. Examentraining is ook beschikbaar om leerlingen voor te bereiden op school- en eindexamens. Het doel is om de examenstof goed te beheersen en extra hulp te bieden waar nodig. De trainingen zijn effectief en kunnen het eindcijfer tot 1,1 punt verhogen. Daarnaast biedt Leer Duits ook online lessen aan die populair zijn vanwege hun flexibiliteit.

Meer informatie over Leer Duits in Zoetermeer

Leer Duits is een Bijles gelegen in Zoetermeer op Baron de Coubertinlaan 6-8.

Leer Duits uit Zoetermeer kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Leer Duits en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zoetermeer? Dan ben je bij Leer Duits op de juiste plek. Bij Leer Duits kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Baron de Coubertinlaan 6-8 in Zoetermeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zoetermeer of niet, iedereen kan contact opnemen met Leer Duits. Je kan Leer Duits telefonisch bereiken op: 31 85 301 8786 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://leerduits.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Leer Duits en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Leer Duits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leer Duits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Leer Duits

Bezoekers bekeken ook