Admiraal

Admiraal is een Bijles gelegen aan Admiraal Lonckestraat 1A in Roosendaal.

Lyceo Roosendaal biedt huiswerkbegeleiding, bijles en andere studieondersteuning in Roosendaal. De vestiging bevindt zich vlakbij het Centraal station en het Norbertuscollege en is telefonisch bereikbaar op werkdagen en in het weekend. De vestigingsmanager Annette Bekkers en haar team van enthousiaste begeleiders staan klaar om leerlingen te helpen plezier te krijgen in leren. Bij Lyceo kun je terecht voor huiswerkbegeleiding in kleine groepjes, waarbij je overhoord wordt en je planning wordt gecontroleerd. Ook bieden ze bijles en begeleiding voor basisschoolleerlingen. Daarnaast kun je bij Lyceo terecht voor studiecoaching, brugklastraining en faalangstreductietraining.

Meer informatie over Admiraal in Roosendaal

Admiraal is een Bijles gelegen in Roosendaal op Admiraal Lonckestraat 1A.

Admiraal uit Roosendaal kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Admiraal en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Admiraal op de juiste plek. Bij Admiraal kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Admiraal Lonckestraat 1A in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen kan contact opnemen met Admiraal. Je kan Admiraal telefonisch bereiken op: 31 165 520 225 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/roosendaal/admiraal-lonckestraat/?utm_source=GMB&utm_medium=roosendaal-studiekring&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Admiraal en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Admiraal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Admiraal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Admiraal

Bezoekers bekeken ook