Place2Bijles

Place2Bijles is een Bijles gelegen aan in .

Bij Place2Bijles staat de leerling centraal en worden lessen specifiek afgestemd op de onderwerpen waarmee de leerling op dat moment moeite heeft. Het geven van bijles wiskunde heeft bijvoorbeeld geholpen om een leerling te motiveren en succesvol te laten slagen voor haar examen. 95% van de ouders zou Place2Bijles aanbevelen aan andere ouders vanwege de persoonlijke aandacht en specifieke aanpak voor elke leerling. Goede cijfers en een betere voorbereiding zorgen voor rust, zowel binnen als buiten school. In het jaar 2022/2023 zijn er 41 mensen geholpen en er zijn 19 leden met een abonnement. Er zijn deze maand 98 lessen gegeven en in totaal zijn er 124 lessen gegeven in 2023. Voor meer informatie en mogelijkheden kan er contact worden opgenomen via Place2Bijles@gmail.com.

Meer informatie over Place2Bijles in

Place2Bijles is een Bijles gelegen in op .

Place2Bijles uit kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Place2Bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van ? Dan ben je bij Place2Bijles op de juiste plek. Bij Place2Bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen kan contact opnemen met Place2Bijles. Je kan Place2Bijles telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.place2bijles.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Place2Bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Place2Bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Place2Bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Place2Bijles

Bezoekers bekeken ook