Statistics Tilburg

Statistics Tilburg is een Bijles gelegen aan Langestraat 29-05 in Tilburg.

Tutor Ton biedt bijles aan in Statistiek, Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde. Ook kan hij helpen bij het statistische deel van een scriptie. De lessen kunnen zowel face to face als online gevolgd worden. Bij face to face lessen staat er altijd een kopje koffie of thee klaar. Bij online lessen wordt gebruik gemaakt van een digitaal schrijfblok. De lessen kunnen ook opgenomen worden, zodat ze later nog eens teruggekeken kunnen worden. Tutor Ton is gespecialiseerd in statistiek en wiskunde en biedt individuele lessen, lessen in kleine groepen en groepslessen aan. De prijzen variëren afhankelijk van het aantal studenten. Tutor Ton heeft een eigen bedrijf opgericht na zijn studie aan de Universiteit van Tilburg en het volgen van de Pabo om het docentschap eigen te maken. Het bedrijf is gevestigd in Tilburg.

Meer informatie over Statistics Tilburg in Tilburg

Statistics Tilburg is een Bijles gelegen in Tilburg op Langestraat 29-05.

Statistics Tilburg uit Tilburg kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Statistics Tilburg en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Statistics Tilburg op de juiste plek. Bij Statistics Tilburg kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Langestraat 29-05 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen kan contact opnemen met Statistics Tilburg. Je kan Statistics Tilburg telefonisch bereiken op: 31 6 14830130 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://statisticstilburg.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Statistics Tilburg en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Statistics Tilburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Statistics Tilburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Statistics Tilburg

Bezoekers bekeken ook