Lyceo Oisterwijk - Sportlaan

Lyceo Oisterwijk - Sportlaan is een Bijles gelegen aan Van Kemenadelaan 5 in Oisterwijk.

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching aan op het 2College Durendael in Oisterwijk. Ze helpen leerlingen met hun huiswerk, toetsen, motivatie en concentratie. Het team zorgt ook voor een goede planning, zodat leerlingen stressvrij het jaar door kunnen komen. De vestiging is toegankelijk voor leerlingen van Durendael en andere leerlingen uit de omgeving. De vestigingsmanager, Dieudonnee van Gestel, zorgt ervoor dat de leerlingen individuele begeleiding krijgen en duurzame studievaardigheden aanleren. De huiswerkbegeleiding vindt plaats na de laatste les en het team helpt leerlingen met hun planning, het overhoren van taken en het beantwoorden van vragen. De resultaten en voortgang worden regelmatig besproken met ouders en mentoren. Lyceo biedt ook bijles aan voor vakken waar leerlingen moeite mee hebben.

Meer informatie over Lyceo Oisterwijk - Sportlaan in Oisterwijk

Lyceo Oisterwijk - Sportlaan is een Bijles gelegen in Oisterwijk op Van Kemenadelaan 5.

Lyceo Oisterwijk - Sportlaan uit Oisterwijk kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Oisterwijk - Sportlaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Oisterwijk? Dan ben je bij Lyceo Oisterwijk - Sportlaan op de juiste plek. Bij Lyceo Oisterwijk - Sportlaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Van Kemenadelaan 5 in Oisterwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oisterwijk of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Oisterwijk - Sportlaan. Je kan Lyceo Oisterwijk - Sportlaan telefonisch bereiken op: 31 13 303 3103 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/oisterwijk/2college-durendael/?utm_source=GMB&utm_medium=oisterwijk-durendael&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Oisterwijk - Sportlaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Oisterwijk - Sportlaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Oisterwijk - Sportlaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Oisterwijk – Sportlaan

Bezoekers bekeken ook