Exact Bijlesacademie

Exact Bijlesacademie is een Bijles gelegen aan Keulerstraat 43 in Weert.

Exact Bijlesacademie is een bijlesacademie in Weert en omgeving die jongeren ondersteunt in hun ontwikkeling. Ze bieden bijlessen aan voor jongeren met een achterstand in exacte vakken of Engels, ongeacht of ze op de basisschool, middelbare school of vervolgonderwijs zitten. De bijlessen duren een uur per week en zijn gericht op het wegwerken van hiaten en het voorbereiden van de leerling op de volgende les op school. Maatwerk is mogelijk. Helaas nemen ze tijdelijk geen nieuwe leerlingen aan vanwege de grote vraag. Tijdens de bijles krijgt de leerling één-op-één uitleg, oefeningen, tips en studiemethoden. De docent kijkt naar wat de leerling kan helpen en beantwoordt vragen. Er zijn ook extra oefeningen beschikbaar.

Meer informatie over Exact Bijlesacademie in Weert

Exact Bijlesacademie is een Bijles gelegen in Weert op Keulerstraat 43.

Exact Bijlesacademie uit Weert kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Exact Bijlesacademie en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Weert? Dan ben je bij Exact Bijlesacademie op de juiste plek. Bij Exact Bijlesacademie kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Keulerstraat 43 in Weert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Weert of niet, iedereen kan contact opnemen met Exact Bijlesacademie. Je kan Exact Bijlesacademie telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.baexact.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Exact Bijlesacademie en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Exact Bijlesacademie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Exact Bijlesacademie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Exact Bijlesacademie

Bezoekers bekeken ook