Klassekind

Klassekind is een Bijles gelegen aan Reggelaan 28 in Zwolle.

De tekst gaat over Belinda Berghuis, een leer- en gedragscoach die kinderen helpt met leren en gedragsproblemen. Haar aanpak is gericht op het herstellen van het plezier in leren en het vergroten van zelfvertrouwen bij kinderen. Ze werkt samen met de kinderen om te ontdekken wat voor hen werkt, in plaats van zich te richten op labels en diagnoses. Belinda biedt de juiste middelen aan, zodat kinderen zelf succes kunnen behalen. Ze richt zich op verschillende problemen, zoals het onthouden van tafels, achterlopen met lezen, verminderd zelfvertrouwen, moeite met huiswerk plannen en het zelfstandig uitvoeren van taken. Belinda heeft ervaring in het speciaal onderwijs en werkt nu als remedial teacher en gedragscoach in het basisonderwijs. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Belinda is te bereiken via haar contactgegevens op haar website Klassekind.

Meer informatie over Klassekind in Zwolle

Klassekind is een Bijles gelegen in Zwolle op Reggelaan 28.

Klassekind uit Zwolle kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Klassekind en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij Klassekind op de juiste plek. Bij Klassekind kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Reggelaan 28 in Zwolle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwolle of niet, iedereen kan contact opnemen met Klassekind. Je kan Klassekind telefonisch bereiken op: 31 6 21805789 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.klassekind.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Klassekind en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Klassekind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klassekind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Klassekind

Bezoekers bekeken ook