Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist

Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist is een Bijles gelegen aan Plantenstraat 2 in Doetinchem.

Bij Juf Elles kunnen studenten uit het hele land terecht voor bijlessen. Ze biedt bijles aan basisschoolleerlingen, citotraining, remedial teaching en bijles voor de rekentoetsen in het voortgezet onderwijs, mbo en pabo. Voor basisschoolleerlingen richt ze zich op leerproblemen, taakaanpak en concentratieproblemen. Voor de rekentoetsen op verschillende niveaus geeft ze extra uitleg en oefenmateriaal. Op de pabo biedt ze bijles voor zowel de Wiscat als de kennisbasistoets. De slagingspercentages voor de rekentoetsen liggen tussen de 88% en 100%. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Juf Elles.

Meer informatie over Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist in Doetinchem

Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist is een Bijles gelegen in Doetinchem op Plantenstraat 2.

Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist uit Doetinchem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Doetinchem? Dan ben je bij Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist op de juiste plek. Bij Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Plantenstraat 2 in Doetinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Doetinchem of niet, iedereen kan contact opnemen met Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist. Je kan Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist telefonisch bereiken op: 31 6 10059460 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jufelles.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Juf Elles begeleiding basisonderwijs en rekentoetsspecialist

Bezoekers bekeken ook