Lyceo Haren - Kerklaan

Lyceo Haren - Kerklaan is een Huiswerkinstituut gelegen aan Kerklaan 39 in Haren.

Lyceo is gevestigd op het Harens Lyceum in Haren en biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan. Ze hebben een rustige werkplek binnen de school waar leerlingen terecht kunnen voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Het team van begeleiders helpt leerlingen met het maken van planningen en het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen. Ze zien elke leerling als een uniek persoon en passen de begeleiding aan op de behoeftes van de leerling. Daarnaast houden ze de ontwikkelingen van de leerlingen bij in een online logboek en worden de resultaten op school verbeterd met de handvatten die Lyceo biedt. Voor vragen kunnen leerlingen contact opnemen via e-mail of telefoon. Lyceo biedt ook huiswerkbegeleiding en bijles aan en heeft een eigen leerlingvolgsysteem.

Meer informatie over Lyceo Haren - Kerklaan in Haren

Lyceo Haren - Kerklaan is een Huiswerkinstituut gelegen in Haren op Kerklaan 39.

Lyceo Haren - Kerklaan uit Haren kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Haren - Kerklaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Haren? Dan ben je bij Lyceo Haren - Kerklaan op de juiste plek. Bij Lyceo Haren - Kerklaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Kerklaan 39 in Haren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haren of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Haren - Kerklaan. Je kan Lyceo Haren - Kerklaan telefonisch bereiken op: 31 6 30293300 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/haren/harens-lyceum/?utm_source=GMB&utm_medium=haren-harens-lyceum&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Haren - Kerklaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Haren - Kerklaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Haren - Kerklaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Haren – Kerklaan

Bezoekers bekeken ook