Inge Wagenaar Studiebegeleiding

Inge Wagenaar Studiebegeleiding is een Bijles gelegen aan Bergse Maas 36 in Pijnacker.

Inge Wagenaar Studiebegeleiding biedt persoonlijke begeleiding en advies op maat voor basisschool, speciaal basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Ze helpt bij het ontwikkelen van strategieën om sneller en makkelijker te leren, wat leidt tot verbetering van de school- en studieresultaten. Na aanmelding volgt er een vrijblijvend intakegesprek waarin een persoonlijk plan van aanpak wordt opgesteld. Elke begeleidingsperiode wordt afgesloten met een evaluatie. Inge Wagenaar is afgestudeerd als Onderwijskundig Pedagoog en heeft veel ervaring in het onderwijs. Ze benadrukt het belang van tijdig aandacht besteden aan leren om vaardigheden te verbeteren. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen via de verstrekte contactgegevens.

Meer informatie over Inge Wagenaar Studiebegeleiding in Pijnacker

Inge Wagenaar Studiebegeleiding is een Bijles gelegen in Pijnacker op Bergse Maas 36.

Inge Wagenaar Studiebegeleiding uit Pijnacker kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Inge Wagenaar Studiebegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Pijnacker? Dan ben je bij Inge Wagenaar Studiebegeleiding op de juiste plek. Bij Inge Wagenaar Studiebegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Bergse Maas 36 in Pijnacker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Pijnacker of niet, iedereen kan contact opnemen met Inge Wagenaar Studiebegeleiding. Je kan Inge Wagenaar Studiebegeleiding telefonisch bereiken op: 31 6 44925565 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://iwstudiebegeleiding.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Inge Wagenaar Studiebegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Inge Wagenaar Studiebegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inge Wagenaar Studiebegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Inge Wagenaar Studiebegeleiding

Bezoekers bekeken ook