De onderwijswerkplaats

De onderwijswerkplaats is een Privéschool gelegen aan De Warren 12 in Bolsward.

De Onderwijswerkplaats is een plek waar leerhulp, studiebegeleiding, bijles en trainingen worden aangeboden. Ze bieden huiswerkbegeleiding aan waarbij leerlingen op rustige werkplekken worden geholpen met het plannen en leren van toetsen. Ook is er bijles beschikbaar voor zowel middelbare school als basisschool leerlingen, waarbij extra persoonlijke aandacht wordt gegeven om de stof op maat aan te bieden. Daarnaast bieden ze ook trainingen aan, zoals de brugklas training 'Ik leer leren', begrijpend lezen training 'Alle teksten de baas', rekenbootcamp en visuele screening en training. Er is ook een STERKerSTAAN training voor mensen die uit balans zijn, faalangstig zijn of sterker willen staan. Voor examenvoorbereiding is er een examentraining beschikbaar waar belangrijke punten worden herhaald en tips en tricks worden gegeven. Verschillende leraren en begeleiders zijn beschikbaar voor verschillende vakgebieden. De Onderwijswerkplaats is gevestigd in Bolsward en is bereikbaar via e-mail en telefoon.

Meer informatie over De onderwijswerkplaats in Bolsward

De onderwijswerkplaats is een Privéschool gelegen in Bolsward op De Warren 12.

De onderwijswerkplaats uit Bolsward kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De onderwijswerkplaats en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Privéschool in de buurt van Bolsward? Dan ben je bij De onderwijswerkplaats op de juiste plek. Bij De onderwijswerkplaats kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Privéschool is gelegen aan De Warren 12 in Bolsward. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bolsward of niet, iedereen kan contact opnemen met De onderwijswerkplaats. Je kan De onderwijswerkplaats telefonisch bereiken op: 31 6 17920201 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deonderwijswerkplaats.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De onderwijswerkplaats en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De onderwijswerkplaats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De onderwijswerkplaats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De onderwijswerkplaats

Bezoekers bekeken ook