Sparta Cursus

Sparta Cursus is een Bijles gelegen aan Poortland 148 in Amsterdam.

Sparta Cursus is een onderwijsinstelling die hoogopgeleide docenten in dienst heeft. Deze docenten hebben niet alleen uitstekende cijfers behaald in hun vakgebied, maar hebben ook werkervaring opgedaan. De docenten scoren gemiddeld een 8,8 op inhoudelijke kennis. Bij Sparta Cursus heerst een informele sfeer, maar er wordt ook serieus gewerkt. De cursisten krijgen persoonlijke aandacht en kunnen altijd bij de docenten terecht voor uitleg en extra oefenmateriaal. Ook ontvangen ze een werkbundel waarin de benodigde stof is samengevat. Deze werkbundel wordt beoordeeld met een 8,4. Sparta Cursus biedt ook after-cursus care en is zelfs bereid om vlak voor het tentamen nog vragen te beantwoorden.

Meer informatie over Sparta Cursus in Amsterdam

Sparta Cursus is een Bijles gelegen in Amsterdam op Poortland 148.

Sparta Cursus uit Amsterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Sparta Cursus en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Sparta Cursus op de juiste plek. Bij Sparta Cursus kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Poortland 148 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met Sparta Cursus. Je kan Sparta Cursus telefonisch bereiken op: 31 20 369 7915 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.spartacursus.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Sparta Cursus en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Sparta Cursus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sparta Cursus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Sparta Cursus

Bezoekers bekeken ook