Instituut Hageman

Instituut Hageman is een Bijles gelegen aan Gouwtje 2 in Midwoud.

Instituut Hageman biedt bijles en examentraining voor vakken zoals wiskunde en economie op verschillende niveaus. Oprichter Guus Hageman heeft gemerkt dat veel leerlingen niet de aandacht krijgen die ze nodig hebben en wil daarom persoonlijke begeleiding bieden. Hij maakt duidelijke afspraken en werkt gestructureerd vanaf de basis naar moeilijkere vraagstukken. Verschillende scholieren hebben positieve ervaringen met de bijlessen van Guus. Ze prijzen zijn goede uitleg, geduld en vertrouwen, waardoor ze de stof beter begrijpen en hun resultaten verbeteren. Al met al zijn de bijlessen van Instituut Hageman een aanrader voor leerlingen die moeite hebben met wiskunde en economie.

Meer informatie over Instituut Hageman in Midwoud

Instituut Hageman is een Bijles gelegen in Midwoud op Gouwtje 2.

Instituut Hageman uit Midwoud kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Instituut Hageman en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Midwoud? Dan ben je bij Instituut Hageman op de juiste plek. Bij Instituut Hageman kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Gouwtje 2 in Midwoud. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Midwoud of niet, iedereen kan contact opnemen met Instituut Hageman. Je kan Instituut Hageman telefonisch bereiken op: 31 6 83569710 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://instituuthageman.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Instituut Hageman en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Instituut Hageman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Instituut Hageman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Instituut Hageman

Bezoekers bekeken ook