Jij! Begeleiding en coaching

Jij! Begeleiding en coaching is een Bijles gelegen aan Spinbolmolen 56 in Papendrecht.

Bij JIJ! kunt u terecht voor professionele huiswerkbegeleiding en studie-coaching aan huis. JIJ! staat altijd klaar om hulp te bieden aan kinderen die vastlopen op school of met hun huiswerk. Samen wordt er gekeken naar het probleem en wordt er een plan van aanpak opgesteld. JIJ! is ook beschikbaar wanneer een kind gedragsmatig uitvalt, dankzij de afgeronde opleiding onderwijspsychologie. Daarnaast kunt u JIJ! inhuren als onderwijsspecialist wanneer de communicatie of begeleiding op school niet naar wens verloopt. Het vastlopen in het leerproces of de ontwikkeling van een kind kan grote gevolgen hebben, zoals verminderd plezier in school, verdwenen motivatie, frustraties thuis en op school, faalangst en zelfs angst voor school. Begeleiding in de veilige setting van thuis biedt dan grote voordelen. JIJ! is te volgen via het KvK-nummer 89821696.

Meer informatie over Jij! Begeleiding en coaching in Papendrecht

Jij! Begeleiding en coaching is een Bijles gelegen in Papendrecht op Spinbolmolen 56.

Jij! Begeleiding en coaching uit Papendrecht kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Jij! Begeleiding en coaching en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Papendrecht? Dan ben je bij Jij! Begeleiding en coaching op de juiste plek. Bij Jij! Begeleiding en coaching kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Spinbolmolen 56 in Papendrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Papendrecht of niet, iedereen kan contact opnemen met Jij! Begeleiding en coaching. Je kan Jij! Begeleiding en coaching telefonisch bereiken op: 31 6 81086254 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.jij-begeleiding-coaching.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Jij! Begeleiding en coaching en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Jij! Begeleiding en coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jij! Begeleiding en coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Jij! Begeleiding en coaching

Bezoekers bekeken ook