RT Praktijk De kleine uil

RT Praktijk De kleine uil is een Bijles gelegen aan Apollolaan 37 in Breugel.

Kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen voelen zich vaak incompetent en anders dan hun leeftijdsgenootjes. Het is belangrijk om aan te sluiten bij wat een kind wel kan en te kijken waar het kind verder geholpen kan worden in zijn ontwikkeling. De praktijk voor remedial teaching, genaamd "De kleine uil", kan hierbij helpen. Samen met de ouders en school wordt er een hulpplan opgesteld en uitgevoerd. Door aan te sluiten bij het niveau en de belevingswereld van het kind, zal het kind zich weer competent gaan voelen en met plezier en zelfvertrouwen naar school kunnen gaan. De praktijk begeleidt leerlingen in het basisonderwijs en is gevestigd in Son en Breugel. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Ria Enderink via de website of het opgegeven telefoonnummer en e-mailadres.

Meer informatie over RT Praktijk De kleine uil in Breugel

RT Praktijk De kleine uil is een Bijles gelegen in Breugel op Apollolaan 37.

RT Praktijk De kleine uil uit Breugel kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT Praktijk De kleine uil en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Breugel? Dan ben je bij RT Praktijk De kleine uil op de juiste plek. Bij RT Praktijk De kleine uil kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Apollolaan 37 in Breugel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Breugel of niet, iedereen kan contact opnemen met RT Praktijk De kleine uil. Je kan RT Praktijk De kleine uil telefonisch bereiken op: 31 6 29018282 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dekleineuil.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT Praktijk De kleine uil en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT Praktijk De kleine uil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT Praktijk De kleine uil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT Praktijk De kleine uil

Bezoekers bekeken ook