Check5 Roermond - Godsweerdersingel

Check5 Roermond - Godsweerdersingel is een Bijles gelegen aan Godsweerdersingel 9 in Roermond.

Check5 Roermond biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan in een mooie locatie in de binnenstad van Roermond. Leerlingen kunnen hier rustig hun huiswerk maken en er zijn aparte ruimtes beschikbaar voor overhoringen en bijlessen. Het docententeam staat vijf dagen per week klaar om te helpen. Huiswerkbegeleiding is geschikt voor leerlingen die moeite hebben met plannen en leren. In kleine groepjes wordt het huiswerk gemaakt, overhoord en de planning gecontroleerd. Bijles wordt gegeven in bijna alle vakken, van brugklas tot en met eindexamen. Tijdens toetsweken is er toetsweekbegeleiding met een toeslag. Voorafgaand aan de start van de huiswerkbegeleiding vindt er een intakegesprek plaats met de ouder(s) om advies te geven over de begeleiding. Check5 Roermond ligt dichtbij verschillende scholen zoals het Broekhin Roermond, Schondeln, Mavo Roermond en de Vrije school. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de vestigingsmanager of kan er langsgekomen worden op de vestiging.

Meer informatie over Check5 Roermond - Godsweerdersingel in Roermond

Check5 Roermond - Godsweerdersingel is een Bijles gelegen in Roermond op Godsweerdersingel 9.

Check5 Roermond - Godsweerdersingel uit Roermond kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Check5 Roermond - Godsweerdersingel en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Roermond? Dan ben je bij Check5 Roermond - Godsweerdersingel op de juiste plek. Bij Check5 Roermond - Godsweerdersingel kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Godsweerdersingel 9 in Roermond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roermond of niet, iedereen kan contact opnemen met Check5 Roermond - Godsweerdersingel. Je kan Check5 Roermond - Godsweerdersingel telefonisch bereiken op: 31 43 362 7232 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://check5.nl/vestigingen/roermond/?utm_source=GMB&utm_medium=local-listing&utm_campaign=roermond-godsweerdersingel

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Check5 Roermond - Godsweerdersingel en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Check5 Roermond - Godsweerdersingel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Check5 Roermond - Godsweerdersingel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Check5 Roermond – Godsweerdersingel

Bezoekers bekeken ook