Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere

Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere is een Bijles gelegen aan Europalaan 844 in Almere.

Bijzonder Jij, een expertisecentrum voor onderwijsadvies, orthopedagogiek en bijlessen in Almere, zal gesloten zijn van 21 juli tot en met 28 augustus vanwege de zomervakantie. Tijdens deze periode zijn ze telefonisch niet bereikbaar, maar vragen kunnen worden gestuurd naar info@bijzonderjij.nl. Bijzonder Jij biedt verschillende diensten voor zowel ouders als scholen. Voor ouders zijn er bijlessen beschikbaar voor vakken zoals Nederlands, Engels, wiskunde en rekenen, evenals huiswerkbegeleiding en orthopedagogische hulp. Scholen kunnen rekenen op onderwijsadvies, leerlingbegeleiding en coaching. Bijzonder Jij heeft ook een webshop waar werkboeken kunnen worden gekocht voor zowel thuis als in de klas. Ze bieden ook gratis werkbladen en trainingen op locatie. Er zijn positieve testimonials te vinden over de hulp die Bijzonder Jij biedt aan zowel leerlingen als leerkrachten. Ten slotte worden er tips gegeven in hun blog, zoals het afsluiten van het schooljaar op een fijne manier en het geven van actieve begeleiding aan leerlingen met TOS.

Meer informatie over Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere in Almere

Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere is een Bijles gelegen in Almere op Europalaan 844.

Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere uit Almere kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Almere? Dan ben je bij Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere op de juiste plek. Bij Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Europalaan 844 in Almere. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almere of niet, iedereen kan contact opnemen met Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere. Je kan Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere telefonisch bereiken op: 31 36 536 9396 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.bijzonderjij.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijzonder Jij - Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bijzonder Jij – Bijles, Onderwijsadvies en Orthopedagogiek in Almere

Bezoekers bekeken ook