SimpelBijles

SimpelBijles is een Bijles gelegen aan Hazelaar 8 in Zeewolde.

SimpelBijles biedt bijles en studievaardigheden aan voor mensen die moeite hebben met bepaalde vakken, uitleg van docenten niet begrijpen, of problemen hebben met plannen en leren. De bijles is flexibel en kan op een plaats en tijdstip naar keuze worden gegeven, ook online vanuit huis. Het is effectief en aangepast aan de wensen en behoeften van de leerling, zonder reistijd en reiskosten. Het is geschikt voor alle niveaus, van basisschool tot middelbare school, en wordt gegeven door ervaren bijlesdocenten met vakkennis. Daarnaast biedt SimpelBijles ook Cito- en Examentraining aan, waarbij moeilijke stof wordt uitgelegd, algemene tips en tricks worden gegeven, aanvullende oefenopgaven worden gemaakt en besproken, en een proeftoets wordt meegegeven. Verder is er huiswerkbegeleiding beschikbaar, waarbij de leerling op een rustige plek kan werken, hulp krijgt bij de planning en direct vragen kan stellen aan de begeleider. Belangrijke pagina's op de website zijn Home, Bijles, Online Bijles, Cito- en Examentraining, Huiswerkbegeleiding en Contact. SimpelBijles is onderdeel van Lokaal van Zeewolde VOF en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Meer informatie over SimpelBijles in Zeewolde

SimpelBijles is een Bijles gelegen in Zeewolde op Hazelaar 8.

SimpelBijles uit Zeewolde kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij SimpelBijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zeewolde? Dan ben je bij SimpelBijles op de juiste plek. Bij SimpelBijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Hazelaar 8 in Zeewolde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zeewolde of niet, iedereen kan contact opnemen met SimpelBijles. Je kan SimpelBijles telefonisch bereiken op: 31 6 43492463 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.simpelbijles.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar SimpelBijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij SimpelBijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SimpelBijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. SimpelBijles

Bezoekers bekeken ook