Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem

Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem is een Huiswerkinstituut gelegen aan Amphionstraat 2 in Doetinchem.

Studiescool biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan in de Achterhoek voor kinderen op het voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Ze ontdekken dat kinderen vaak op een andere manier leren en bieden daarom begeleiding op maat aan. Ze hebben ook ervaring met het begeleiden van thuiszitters en werken samen met scholen en ouders om ervoor te zorgen dat deze kinderen weer terugkeren naar school. De begeleiding vindt plaats in een niet-schoolse setting, waardoor kinderen zich thuis voelen en gemotiveerd zijn om hard te werken. Studiescool heeft locaties in Doetinchem, Silvolde en binnenkort ook in Lichtenvoorde. Daarnaast bieden ze vakspecifieke bijles aan en geven ze handvatten voor ouders om thuis mee aan de slag te gaan.

Meer informatie over Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem in Doetinchem

Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem is een Huiswerkinstituut gelegen in Doetinchem op Amphionstraat 2.

Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem uit Doetinchem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Doetinchem? Dan ben je bij Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem op de juiste plek. Bij Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Amphionstraat 2 in Doetinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Doetinchem of niet, iedereen kan contact opnemen met Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem. Je kan Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem telefonisch bereiken op: 31 6 51451884 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.studiescool.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studiescool Huiswerk- en studiebegeleiding en Bijles in Doetinchem

Bezoekers bekeken ook