STUDDIES

STUDDIES is een Onderwijsadviseur gelegen aan Almastraat 14 in Sneek.

Studdies biedt verschillende vormen van begeleiding aan, zoals brugklas coaching, huiswerkbegeleiding, leer-leren coaching en bijles. Ze vinden het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan. Een tevreden ouder vertelt dat hun zoon, Pieter, na de herfstvakantie is gestart bij Studdies en dat zijn resultaten nu uitstekend zijn. Voor de ouders is de grootste winst dat Pieter vrolijk en zelfverzekerd naar school gaat en daarnaast kan sporten. Studdies is voor hem een vertrouwde plek geworden waar hij zelfstandig kan werken. Studdies heeft ook een vacature voor een huiswerkbegeleider/bijlesgever en hun nieuwe website is online.

Meer informatie over STUDDIES in Sneek

STUDDIES is een Onderwijsadviseur gelegen in Sneek op Almastraat 14.

STUDDIES uit Sneek kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij STUDDIES en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijsadviseur in de buurt van Sneek? Dan ben je bij STUDDIES op de juiste plek. Bij STUDDIES kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijsadviseur is gelegen aan Almastraat 14 in Sneek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sneek of niet, iedereen kan contact opnemen met STUDDIES. Je kan STUDDIES telefonisch bereiken op: 31 6 52341011 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://studdies.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar STUDDIES en maak een afspraak!

Hoe kom je bij STUDDIES? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STUDDIES het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. STUDDIES

Bezoekers bekeken ook