Lyceo Meppel - Gerard Doustraat

Lyceo Meppel - Gerard Doustraat is een Huiswerkinstituut gelegen aan Gerard Doustraat 13 in Meppel.

Bij Lyceo Meppel - Dingstede wordt huiswerkbegeleiding en bijles aangeboden op het CSG Dingstede. De begeleiding vindt plaats in een ruim en licht klaslokaal, waar je in een ontspannen sfeer kunt werken en leren. Alle begeleiders hebben een training gevolgd om jou de hulp te kunnen bieden die je nodig hebt. Door de samenwerking met CSG Dingstede zijn de communicatielijnen kort en kan de begeleiding worden afgestemd op wat er speelt op school. De vestiging is op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar. Yasmin Peursum is de vestigingsmanager en biedt leerlingen zelfvertrouwen en structuur. Naast huiswerkbegeleiding wordt ook bijles aangeboden, waarbij je individuele begeleiding krijgt voor een vak naar keuze. Je kunt je aanmelden voor de Lyceo nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het aanbod aan huiswerkbegeleiding, bijles en andere diensten.

Meer informatie over Lyceo Meppel - Gerard Doustraat in Meppel

Lyceo Meppel - Gerard Doustraat is een Huiswerkinstituut gelegen in Meppel op Gerard Doustraat 13.

Lyceo Meppel - Gerard Doustraat uit Meppel kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Meppel - Gerard Doustraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Meppel? Dan ben je bij Lyceo Meppel - Gerard Doustraat op de juiste plek. Bij Lyceo Meppel - Gerard Doustraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Gerard Doustraat 13 in Meppel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Meppel of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Meppel - Gerard Doustraat. Je kan Lyceo Meppel - Gerard Doustraat telefonisch bereiken op: 31 6 30371267 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/meppel/dingstede/?utm_source=GMB&utm_medium=meppel-dingstede&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Meppel - Gerard Doustraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Meppel - Gerard Doustraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Meppel - Gerard Doustraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Meppel – Gerard Doustraat

Bezoekers bekeken ook