HomeworXX

HomeworXX is een Bijles gelegen aan Berkelkade 14-08 in Zutphen.

Drs. Geertrruud Dorhout is een ervaren huiswerkbegeleider en heeft jarenlang als succesvol vestigingsmanager gewerkt bij een keten van huiswerkinstituten. Nu is ze zelfstandig gevestigd in Zutphen met haar eigen huiswerkinstituut genaamd HomeworXX. Bij HomeworXX wordt er gewerkt vanuit de individuele kwaliteiten en mogelijkheden van elke leerling, waarbij er veel aandacht is voor elke leerling afzonderlijk. Het instituut hecht veel waarde aan een rustige en heldere leeromgeving en zorgt voor een vertrouwd werkpatroon, rust en veiligheid. Daarnaast wordt er ook gelet op een ergonomisch verantwoorde werkplek en voldoende ventilatie. Geertruud Dorhout heeft zelf kunstgeschiedenis en archeologie gestudeerd en heeft ruime ervaring in huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen tussen de 12 en 20 jaar. Bij HomeworXX werken ook andere docenten, zoals Anita Maas, Marta Alzola, Marian te Riele, Stance Westerhoud, Kirsten Cooiman, Hans Krommenhoek en Pieter Arkesteijn. Elke leerling krijgt individuele begeleiding en er is ook ruimte voor sociale aspecten, zoals samen thee, koffie of limonade drinken.

Meer informatie over HomeworXX in Zutphen

HomeworXX is een Bijles gelegen in Zutphen op Berkelkade 14-08.

HomeworXX uit Zutphen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij HomeworXX en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zutphen? Dan ben je bij HomeworXX op de juiste plek. Bij HomeworXX kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Berkelkade 14-08 in Zutphen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zutphen of niet, iedereen kan contact opnemen met HomeworXX. Je kan HomeworXX telefonisch bereiken op: 31 6 83591098 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://homeworxx.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar HomeworXX en maak een afspraak!

Hoe kom je bij HomeworXX? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HomeworXX het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. HomeworXX

Bezoekers bekeken ook