RT praktijk Letterbos

RT praktijk Letterbos is een Bijles gelegen aan Van Dethstraat 22 in Gouda.

RT praktijk Letterbos is een praktijk die gespecialiseerd is in het ondersteunen van kinderen met leerproblemen en/of leerstoornissen. De begeleiding wordt gegeven door Ingrid Hendriks, een gediplomeerde Remedial Teacher. De praktijk is bedoeld voor kinderen in het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs die extra hulp nodig hebben bij het leren. De begeleiding vindt voornamelijk plaats op individuele basis, zowel op de eigen locatie als op school. De begeleiding wordt aangepast aan het niveau en de leerstijl van het kind, zodat het kind weer plezier krijgt in het leren en zelfvertrouwen opbouwt. De contactgegevens van Ingrid Hendriks zijn vermeld, evenals de algemene gegevens van de praktijk.

Meer informatie over RT praktijk Letterbos in Gouda

RT praktijk Letterbos is een Bijles gelegen in Gouda op Van Dethstraat 22.

RT praktijk Letterbos uit Gouda kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT praktijk Letterbos en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Gouda? Dan ben je bij RT praktijk Letterbos op de juiste plek. Bij RT praktijk Letterbos kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Van Dethstraat 22 in Gouda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gouda of niet, iedereen kan contact opnemen met RT praktijk Letterbos. Je kan RT praktijk Letterbos telefonisch bereiken op: 31 6 52650365 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://letterbos.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT praktijk Letterbos en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT praktijk Letterbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT praktijk Letterbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT praktijk Letterbos

Bezoekers bekeken ook