Kindercoaching van der Veld

Kindercoaching van der Veld is een Bijles gelegen aan Corversbos 126 in Hoofddorp.

Veel kinderen hebben tegenwoordig behoefte aan extra begeleiding in het onderwijs. Kindercoaching van der Veld biedt gespecialiseerde begeleiding in Hoofddorp. Er worden diverse RT-programma's aangeboden om kinderen weer te laten aansluiten bij de lesstof van school. De bijlessen vinden plaats op verschillende dagen en zijn gericht op vakken zoals taal en rekenen. Daarnaast wordt er ook Nederlands voor anderstaligen gegeven. De begeleiding vindt plaats in een huiselijke omgeving, waar kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Er wordt veel aandacht besteed aan sfeer, vertrouwen en veiligheid. Ouders worden betrokken bij het ondersteuningsproces en er wordt gekeken naar de knelpunten waar het kind tegenaan loopt. Interesse? Neem een kijkje bij de Google Reviews om de meningen van anderen te lezen.

Meer informatie over Kindercoaching van der Veld in Hoofddorp

Kindercoaching van der Veld is een Bijles gelegen in Hoofddorp op Corversbos 126.

Kindercoaching van der Veld uit Hoofddorp kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Kindercoaching van der Veld en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Hoofddorp? Dan ben je bij Kindercoaching van der Veld op de juiste plek. Bij Kindercoaching van der Veld kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Corversbos 126 in Hoofddorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoofddorp of niet, iedereen kan contact opnemen met Kindercoaching van der Veld. Je kan Kindercoaching van der Veld telefonisch bereiken op: 31 23 888 7736 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.kindercoachingvanderveld.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Kindercoaching van der Veld en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Kindercoaching van der Veld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercoaching van der Veld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Kindercoaching van der Veld

Bezoekers bekeken ook