Lena's Bijles

Lena's Bijles is een Bijles gelegen aan Waardenburg 83 in Hillegom.

Lena's Bijles is een bedrijf dat bijles en huiswerkbegeleiding aanbiedt aan kinderen in Hillegom, Lisse, Nieuw Vennep en omgeving. Lena is eigenaar van het bedrijf en werkt daarnaast als intern begeleider en rekencoördinator op een basisschool. Ze heeft zich gespecialiseerd in het geven van bijles aan kinderen in de basisschoolleeftijd, tot en met groep 8. De bijles en huiswerkbegeleiding vinden plaats in een huiselijke omgeving bij Lena thuis. Op haar website kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden en contact met haar opnemen.

Meer informatie over Lena's Bijles in Hillegom

Lena's Bijles is een Bijles gelegen in Hillegom op Waardenburg 83.

Lena's Bijles uit Hillegom kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lena's Bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Hillegom? Dan ben je bij Lena's Bijles op de juiste plek. Bij Lena's Bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Waardenburg 83 in Hillegom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hillegom of niet, iedereen kan contact opnemen met Lena's Bijles. Je kan Lena's Bijles telefonisch bereiken op: 31 6 11533471 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lenasbijles.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lena's Bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lena's Bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lena's Bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lena’s Bijles

Bezoekers bekeken ook