StudiePro

StudiePro is een Huiswerkinstituut gelegen aan Seissingel 100 in Middelburg.

StudiePro biedt verschillende diensten aan om leerlingen te helpen bij het verbeteren van hun schoolresultaten. Ze bieden huiswerkbegeleiding, huiswerkklassen en bijlessen aan voor leerlingen van de basisschool, middelbare school en het mbo. Het team van StudiePro bestaat uit professionele docenten, specialisten en studenten die gepassioneerd zijn over onderwijs. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor elke leerling en houden ouders en school op de hoogte via dagverslagen. StudiePro helpt leerlingen bij het leren leren en plannen, het krijgen van discipline en motivatie en het vergroten van hun zelfvertrouwen. Ze bieden ook taalcursussen aan via Taalmundo. Geïnteresseerden kunnen gratis een dag meelopen om te kijken of huiswerkbegeleiding bij hen past.

Meer informatie over StudiePro in Middelburg

StudiePro is een Huiswerkinstituut gelegen in Middelburg op Seissingel 100.

StudiePro uit Middelburg kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij StudiePro en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Middelburg? Dan ben je bij StudiePro op de juiste plek. Bij StudiePro kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Seissingel 100 in Middelburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Middelburg of niet, iedereen kan contact opnemen met StudiePro. Je kan StudiePro telefonisch bereiken op: 31 118 226 092 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiepro.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar StudiePro en maak een afspraak!

Hoe kom je bij StudiePro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StudiePro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. StudiePro

Bezoekers bekeken ook