Remedial Teaching Waardevol

Remedial Teaching Waardevol is een Bijles gelegen aan Parklaan 28 in Heerhugowaard.

Remedial Teaching Waardevol in Heerhugowaard is een praktijk voor leerondersteuning en coaching. Ze bieden individuele begeleiding waarbij het welbevinden en plezier in het leren centraal staan. Voordat er resultaat kan worden behaald, wordt er een intake onderzoek van twee uur uitgevoerd om het basisprobleem te achterhalen. Na het onderzoek wordt in overleg met de ouders een begeleidingstraject opgesteld, waarbij er gewerkt wordt aan faalangstreductie, leerstrategieën, training voor de oogsamenwerking en andere benodigdheden. De kosten voor de begeleiding zijn €35 per uur of €325 voor een 10-rittenkaart. Er wordt geen verslag gemaakt van het intake onderzoek, maar als ouders dit willen kunnen ze een uitgebreid Individueel Onderwijskundig Onderzoek naar Beelddenken aanvragen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het contactformulier.

Meer informatie over Remedial Teaching Waardevol in Heerhugowaard

Remedial Teaching Waardevol is een Bijles gelegen in Heerhugowaard op Parklaan 28.

Remedial Teaching Waardevol uit Heerhugowaard kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Remedial Teaching Waardevol en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Heerhugowaard? Dan ben je bij Remedial Teaching Waardevol op de juiste plek. Bij Remedial Teaching Waardevol kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Parklaan 28 in Heerhugowaard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerhugowaard of niet, iedereen kan contact opnemen met Remedial Teaching Waardevol. Je kan Remedial Teaching Waardevol telefonisch bereiken op: 31 6 20827940 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rt-waardevol.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Remedial Teaching Waardevol en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Remedial Teaching Waardevol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Remedial Teaching Waardevol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Remedial Teaching Waardevol

Bezoekers bekeken ook