De Bijlesboerderij

De Bijlesboerderij is een Huiswerkinstituut gelegen aan Amsterdamselaan 4 in Willemsoord.

De Bijlesboerderij biedt bijles en huiswerkbegeleiding voor basisschoolleerlingen en middelbare scholieren. Het leren vindt plaats rondom een boerderij met melkkoeien, waarbij bewegend leren centraal staat. Het doel is om het plezier in leren te vergroten en moeilijke opdrachten makkelijker te maken. Door middel van actieve werkvormen en spelvormen worden lastige categorieën behandeld en wordt zelfvertrouwen en plezier in het leren vergroot. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Meer informatie over De Bijlesboerderij in Willemsoord

De Bijlesboerderij is een Huiswerkinstituut gelegen in Willemsoord op Amsterdamselaan 4.

De Bijlesboerderij uit Willemsoord kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De Bijlesboerderij en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Willemsoord? Dan ben je bij De Bijlesboerderij op de juiste plek. Bij De Bijlesboerderij kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Amsterdamselaan 4 in Willemsoord. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Willemsoord of niet, iedereen kan contact opnemen met De Bijlesboerderij. Je kan De Bijlesboerderij telefonisch bereiken op: 31 6 53980509 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bijlesboerderij.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De Bijlesboerderij en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De Bijlesboerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bijlesboerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De Bijlesboerderij

Bezoekers bekeken ook