Bijles Engels bij Willemijn

Bijles Engels bij Willemijn is een Bijles gelegen aan Willibrordusstraat 54 in Wintelre.

Dit artikel gaat over Praktijk Willemijn, een website waarop Willemijn haar diensten aanbiedt om mensen te helpen pijn-, klachten- of allergievrij te leven. Ze biedt ook hulp aan mensen die belemmeringen hebben die hen ervan weerhouden volop van het leven te genieten en oude trauma's los te laten. Willemijn benadrukt dat het opruimen van deze trauma's niet alleen goed is voor jezelf, maar ook voor je familie, vooral voor je kinderen. Ze biedt energetische NEI-sessies aan die je in balans brengen, je beter laten slapen en je menstruatie prettiger maken. De praktijk is gesloten van 26 juli tot 13 augustus vanwege vakantie, maar je kunt alvast een afspraak maken voor na de vakantie. Er is ook extra informatie beschikbaar over leerproblemen en alleen geboren tweelingen op de website. Je kunt contact opnemen met Willemijn via telefoon of e-mail om vragen te stellen of een afspraak te maken.

Meer informatie over Bijles Engels bij Willemijn in Wintelre

Bijles Engels bij Willemijn is een Bijles gelegen in Wintelre op Willibrordusstraat 54.

Bijles Engels bij Willemijn uit Wintelre kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bijles Engels bij Willemijn en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Wintelre? Dan ben je bij Bijles Engels bij Willemijn op de juiste plek. Bij Bijles Engels bij Willemijn kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Willibrordusstraat 54 in Wintelre. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wintelre of niet, iedereen kan contact opnemen met Bijles Engels bij Willemijn. Je kan Bijles Engels bij Willemijn telefonisch bereiken op: 31 6 13872494 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.willemijnjanssen.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bijles Engels bij Willemijn en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bijles Engels bij Willemijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijles Engels bij Willemijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bijles Engels bij Willemijn

Bezoekers bekeken ook