Prins en Bos Bijles

Prins en Bos Bijles is een Taalopleiding Engels gelegen aan Zuidergrachtswal 18 in Leeuwarden.

Prins & Bos is een familiebedrijf dat privélessen en bijles aanbiedt voor verschillende vakken, zoals Engels, Latijn, Duits en wiskunde. Marieke Prins en Willem Bos zijn de oprichters van het bedrijf en hebben beide ervaring in het onderwijs. Marieke heeft in de Verenigde Staten en Frankrijk gewoond en geeft privéles in Engels, Frans en rekenen. Willem ondersteunt bijles wiskunde voor de hoogste klassen. Prins & Bos biedt lessen op maat aan en heeft ervaren en gezellige docenten. Klanten zijn tevreden over de persoonlijke aanpak van de lessen en de verbetering van hun prestaties. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en is ook sponsor van een sloeproeiteam.

Meer informatie over Prins en Bos Bijles in Leeuwarden

Prins en Bos Bijles is een Taalopleiding Engels gelegen in Leeuwarden op Zuidergrachtswal 18.

Prins en Bos Bijles uit Leeuwarden kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Prins en Bos Bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Taalopleiding Engels in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Prins en Bos Bijles op de juiste plek. Bij Prins en Bos Bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Taalopleiding Engels is gelegen aan Zuidergrachtswal 18 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen kan contact opnemen met Prins en Bos Bijles. Je kan Prins en Bos Bijles telefonisch bereiken op: 31 6 55500816 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.prinsenbosbijles.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Prins en Bos Bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Prins en Bos Bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins en Bos Bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Prins en Bos Bijles

Bezoekers bekeken ook