1. producten
  2. Prêt Giggle Rugzak Roze.

Prêt Giggle Rugzak Roze.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Prêt Giggle Rugzak Roze. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Prêt Giggle Rugzak Roze..

Specificaties Prêt Giggle Rugzak Roze.

Merk

Prêt

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume

5.3 l

Afmetingen

Hoogte: 29 cm


Breedte: 23 cm


Diepte: 8 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Prêt Giggle Rugzak Roze.

Het Prêt Giggle Rugzak Roze is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een stijlvol item. De kleurrijke roze rugzak is versierd met het hoofd van een schattig poesje. De rugzak heeft twee ruime vakken die kunnen worden geopend door middel van ritssluitingen. In het hoofdvak passen makkelijk logeer of schoolspullen. Het voorvak is groot genoeg voor kleine spullen als een lunchbox, portemonnee of een tablet. Met de verstelbare schouderbanden kan het rugzakje snel en gemakkelijk worden aangepast aan de lengte en het gewicht van de drager. Het Prêt Giggle Rugzak Roze is een perfecte keuze voor kleine kinderen die op zoek zijn naar een stijlvolle, kleurrijke en leuke rugzak. De schouderbanden maken het dragen makkelijk en comfortabel. Het is een handige en stijlvolle rugzak die ideaal is voor school, logeerpartijen of dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen over Prêt Giggle Rugzak Roze.

Prêt Giggle Rugzak Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 29 cm
  • Breedte 23 cm
  • Diepte 8 cm
  • Volume: 5.3 l

Prêt Giggle Rugzak Roze. is gemaakt van Prêt Giggle Rugzak Roze. en komt standaard in Roze.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Prêt Giggle Rugzak Roze. is specifiek Normale rugzak.

Prêt Giggle Rugzak Roze. heeft 2. Prêt Giggle Rugzak Roze. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Prêt Giggle Rugzak Roze. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen