Op Het Hoekje

Op Het Hoekje is een Huiswerkinstituut gelegen aan Snijdersstraat 134 in Lelystad.

OpHetHoekje biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan voor basisschool en voortgezet onderwijs. Ze hechten veel waarde aan creativiteit en kunstzinnige vorming. Basisscholen hebben vaak grote klassen, waardoor individuele aandacht soms ontbreekt. OpHetHoekje biedt individuele begeleiding, van het klaarstomen voor de Cito-toets tot het wegwerken van hiaten. Ze zijn ervaren en bieden structuur aan bij het leren. Daarnaast is er een kortingsactie voor de eerste lessen. OpHetHoekje bestaat sinds mei 2012 en biedt naast huiswerkbegeleiding en bijles ook andere activiteiten aan, zoals creatieve activiteiten en puzzels.

Meer informatie over Op Het Hoekje in Lelystad

Op Het Hoekje is een Huiswerkinstituut gelegen in Lelystad op Snijdersstraat 134.

Op Het Hoekje uit Lelystad kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Op Het Hoekje en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Lelystad? Dan ben je bij Op Het Hoekje op de juiste plek. Bij Op Het Hoekje kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Snijdersstraat 134 in Lelystad. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lelystad of niet, iedereen kan contact opnemen met Op Het Hoekje. Je kan Op Het Hoekje telefonisch bereiken op: 31 6 41883717 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ophethoekje.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Op Het Hoekje en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Op Het Hoekje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Op Het Hoekje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Op Het Hoekje

Bezoekers bekeken ook