Kidstart Leren

Kidstart Leren is een Bijles gelegen aan Bachstraat 10 in Sliedrecht.

KidStart Leren is een educatieve dienstverlener met meer dan 14 jaar ervaring in het basisonderwijs. Ze bieden Remedial Teaching, Bijles & Huiswerkbegeleiding, HB begeleiding en trainingen voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Bijles en huiswerkbegeleiding worden gegeven om de lesstof op een andere manier uit te leggen en te oefenen. HB begeleiding is gericht op onderwijsprogramma's en de ontwikkeling van executieve functies bij hoogbegaafde kinderen. Daarnaast biedt KidStart Leren trainingen om de leer-vaardigheden van kinderen te verbeteren. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via de website of telefoonnummer.

Meer informatie over Kidstart Leren in Sliedrecht

Kidstart Leren is een Bijles gelegen in Sliedrecht op Bachstraat 10.

Kidstart Leren uit Sliedrecht kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Kidstart Leren en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Sliedrecht? Dan ben je bij Kidstart Leren op de juiste plek. Bij Kidstart Leren kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Bachstraat 10 in Sliedrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sliedrecht of niet, iedereen kan contact opnemen met Kidstart Leren. Je kan Kidstart Leren telefonisch bereiken op: 31 6 13502564 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.kidstartleren.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Kidstart Leren en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Kidstart Leren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kidstart Leren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Kidstart Leren

Bezoekers bekeken ook