Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan

Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan is een Bijles gelegen aan Herman Boerhaavelaan 1 in Deventer.

Lyceo Deventer - De Boerhaave biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Etty Hillesum Lyceum aan de Herman Boerhaavelaan 1. Ze zijn open voor alle leerlingen uit de omgeving en geven ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden ze ook examentrainingen aan. Het team van begeleiders staat klaar om leerlingen te ondersteunen en er is een eigen lokaal voor huiswerkbegeleiding en twee lokalen voor bijles. Voordat je begint met huiswerkbegeleiding is er een intakegesprek met de Vestigingsmanager. Ze bieden ook bijles, studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief en ze bieden ook examentrainingen en andere diensten aan.

Meer informatie over Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan in Deventer

Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan is een Bijles gelegen in Deventer op Herman Boerhaavelaan 1.

Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan uit Deventer kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan op de juiste plek. Bij Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Herman Boerhaavelaan 1 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan. Je kan Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan telefonisch bereiken op: 31 570 745 483 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/deventer/de-boerhaave/?utm_source=GMB&utm_medium=deventer-boerhaave&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Deventer - Herman Boerhaavelaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Deventer – Herman Boerhaavelaan

Bezoekers bekeken ook