Onderwijs Praktijk Texel

Onderwijs Praktijk Texel is een Bijles gelegen aan Vroonlant 24 in Den Burg.

Onderwijs Praktijk Texel is een dienstverlenend expertisecentrum onder leiding van Rozemarijn Veldhuis. Ze bieden particuliere begeleiding aan kinderen en volwassenen die verder willen in hun ontwikkeling. Rozemarijn heeft verschillende functies in het onderwijs gehad en is gediplomeerd remedial teacher en intern begeleider. Ze heeft zich gespecialiseerd in beelddenken en is volledig gecertificeerd Beeld en Brein trainer. Onderwijs Praktijk Texel biedt begeleiding op basis van brede onderwijservaring en verschillende opleidingen. Ze bieden begeleiding aan kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs, waarbij er aandacht is voor extra zorg en zelfstandig leren. Ook bieden ze begeleiding aan volwassenen om optimaal te functioneren en effectief te communiceren. Belangrijke kernwaarden binnen de praktijk zijn zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen, structuur, respect, vriendschap en plezier. Onderwijs Praktijk Texel richt zich op het aanpakken van de oorzaak van problemen en werkt evidence-based en practice-based. Ze staan naast ouders als adviseur en helpen bij het zoeken naar de volgende stap. Daarnaast bieden ze coaching en begeleiding om weer in beweging te komen en het vrijheidsgevoel te vergroten.

Meer informatie over Onderwijs Praktijk Texel in Den Burg

Onderwijs Praktijk Texel is een Bijles gelegen in Den Burg op Vroonlant 24.

Onderwijs Praktijk Texel uit Den Burg kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Onderwijs Praktijk Texel en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Den Burg? Dan ben je bij Onderwijs Praktijk Texel op de juiste plek. Bij Onderwijs Praktijk Texel kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Vroonlant 24 in Den Burg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Burg of niet, iedereen kan contact opnemen met Onderwijs Praktijk Texel. Je kan Onderwijs Praktijk Texel telefonisch bereiken op: 31 6 51318855 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.onderwijspraktijktexel.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Onderwijs Praktijk Texel en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Onderwijs Praktijk Texel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwijs Praktijk Texel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Onderwijs Praktijk Texel

Bezoekers bekeken ook