Studiekring Spijkenisse - Oberonweg

Studiekring Spijkenisse - Oberonweg is een Bijles gelegen aan Oberonweg 280 in Spijkenisse.

Studiekring Spijkenisse biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan leerlingen uit Spijkenisse en omgeving. De vestiging is gelegen op een rustig bedrijventerrein, vlakbij metro- en bushaltes. Bij huiswerkbegeleiding worden leerlingen in kleine groepjes geholpen met hun huiswerk en worden ze overhoord en geholpen met plannen. Bijlessen worden zowel tijdens openingstijden als 's avonds en in het weekend gegeven. Daarnaast biedt Studiekring ook online bijles aan. Voor basisschoolleerlingen is er basisschoolbegeleiding, waarbij extra aandacht wordt besteed aan vakken die moeilijk zijn. De vestiging is goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen in de omgeving. Een intakegesprek is vereist voordat gestart kan worden met huiswerkbegeleiding. De vestiging beschikt over een ruim lokaal voor huiswerkbegeleiding en een aparte bijlesruimte. De vestigingsmanager, Saskia Söller, en haar team zorgen ervoor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt en werken aan het vergroten van zelfvertrouwen en plezier in leren. Naast huiswerkbegeleiding en bijlessen biedt Studiekring ook studiecoaching en een huiswerkklas aan.

Meer informatie over Studiekring Spijkenisse - Oberonweg in Spijkenisse

Studiekring Spijkenisse - Oberonweg is een Bijles gelegen in Spijkenisse op Oberonweg 280.

Studiekring Spijkenisse - Oberonweg uit Spijkenisse kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studiekring Spijkenisse - Oberonweg en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Spijkenisse? Dan ben je bij Studiekring Spijkenisse - Oberonweg op de juiste plek. Bij Studiekring Spijkenisse - Oberonweg kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Oberonweg 280 in Spijkenisse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Spijkenisse of niet, iedereen kan contact opnemen met Studiekring Spijkenisse - Oberonweg. Je kan Studiekring Spijkenisse - Oberonweg telefonisch bereiken op: 31 181 634 307 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.studiekring.nl/vestigingen/spijkenisse/oberonweg/?utm_source=GMB&utm_medium=spijkenisse-studiekring&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studiekring Spijkenisse - Oberonweg en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studiekring Spijkenisse - Oberonweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studiekring Spijkenisse - Oberonweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studiekring Spijkenisse – Oberonweg

Bezoekers bekeken ook