Obalo

Obalo is een Bijles gelegen aan Drostenkamp 1A in Raalte.

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij Obalo terecht voor begeleiding op maat om hun leerprestaties te verbeteren en meer zelfvertrouwen te krijgen. Obalo richt zich vooral op het aanleren van handige strategieën en breinvaardigheden om sneller en beter verder te komen. Ze bieden hulp aan kinderen in het basisonderwijs die moeite hebben met rekenen, lezen of spellen, en aan middelbare scholieren die moeite hebben met plannen en motivatie. Er zijn positieve ervaringen van ouders die aangeven dat hun kinderen vooruitgang hebben geboekt en meer zelfvertrouwen hebben gekregen dankzij de begeleiding van Obalo. Obalo werkt ook aan het vergroten van zelfredzaamheid en het bieden van structuur en planning voor kinderen met leerachterstanden.

Meer informatie over Obalo in Raalte

Obalo is een Bijles gelegen in Raalte op Drostenkamp 1A.

Obalo uit Raalte kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Obalo en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Raalte? Dan ben je bij Obalo op de juiste plek. Bij Obalo kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Drostenkamp 1A in Raalte. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Raalte of niet, iedereen kan contact opnemen met Obalo. Je kan Obalo telefonisch bereiken op: 31 572 850 400 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.obalo.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Obalo en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Obalo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Obalo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Obalo

Bezoekers bekeken ook