Meester Paul

Meester Paul is een Basisonderwijs gelegen aan Bandeliersberg 87 in Roosendaal.

Het is belangrijk dat een kind zelfvertrouwen heeft voor zijn/haar geluk, maar scholen hebben moeite om de capaciteiten van kinderen eruit te halen. Hierdoor presteren kinderen vaak slecht en kunnen ze achterstanden oplopen. Meester Paul biedt hulp door middel van bijles, coaching en studiebegeleiding. Alleen bijles is echter niet voldoende, omdat de oorzaken van het probleem niet worden aangepakt. Meester Paul helpt kinderen om de oorzaken van slecht presteren in te zien en werkt samen met hen aan verandering. Het doel is om kinderen beter te laten presteren op school en hen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze zich goed voelen en zelfvertrouwen uitstralen. Daarnaast biedt Meester Paul ook begeleiding bij dyscalculie en zijn er verschillende pakketten voor bijles en studiebegeleiding beschikbaar.

Meer informatie over Meester Paul in Roosendaal

Meester Paul is een Basisonderwijs gelegen in Roosendaal op Bandeliersberg 87.

Meester Paul uit Roosendaal kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Meester Paul en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Basisonderwijs in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Meester Paul op de juiste plek. Bij Meester Paul kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Basisonderwijs is gelegen aan Bandeliersberg 87 in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen kan contact opnemen met Meester Paul. Je kan Meester Paul telefonisch bereiken op: 31 6 48198789 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lesbijmeesterpaul.eu/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Meester Paul en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Meester Paul? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meester Paul het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Meester Paul

Bezoekers bekeken ook