Mappits

Mappits is een Bijles gelegen aan Molenstraat 45 in Den Burg.

Mappits is een eenmanszaak van Marit Bender die bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aanbiedt aan leerlingen van OSG De Hogeberg op Texel. Marit helpt tieners van het VMBO, HAVO en VWO met hun huiswerk en toetsen, maar ook met planning, motivatie, concentratie en leerstrategieën. Ze biedt ondersteuning in alle vakken en niveaus, met name in Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Economie en vreemde talen. De bijlessen vinden plaats in het leslokaal in Molenstraat 45A in Den Burg. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Marit via telefoonnummer 06-24709827 of e-mail marit@mappits.nl.

Meer informatie over Mappits in Den Burg

Mappits is een Bijles gelegen in Den Burg op Molenstraat 45.

Mappits uit Den Burg kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Mappits en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Den Burg? Dan ben je bij Mappits op de juiste plek. Bij Mappits kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Molenstraat 45 in Den Burg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Burg of niet, iedereen kan contact opnemen met Mappits. Je kan Mappits telefonisch bereiken op: 31 6 24709827 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mappits.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Mappits en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Mappits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mappits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Mappits

Bezoekers bekeken ook