Blijles Amstelveen

Blijles Amstelveen is een Bijles gelegen aan Charlotte van Montpensierlaan 2A in Amstelveen.

Blijles Amstelveen biedt hulp aan kinderen die moeite hebben met leren. Ze geloven dat elke leerling uniek is en bieden daarom maatwerk aan. Ze geven bijles en remedial teaching, waarbij ze de leerlingen structuur en begeleiding bieden om hun vertrouwen te vergroten. Daarnaast passen ze regelmatig beweging toe tijdens de lessen en gaan ze een paar keer per jaar met een groep kinderen bewegend leren. Het team bestaat uit Annette van der Baan en Esther Ruyter, die beide ervaring hebben in het basisonderwijs en remedial teaching. Ze hebben een opleiding gevolgd om de kinderen nog beter te kunnen begeleiden.

Meer informatie over Blijles Amstelveen in Amstelveen

Blijles Amstelveen is een Bijles gelegen in Amstelveen op Charlotte van Montpensierlaan 2A.

Blijles Amstelveen uit Amstelveen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Blijles Amstelveen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Amstelveen? Dan ben je bij Blijles Amstelveen op de juiste plek. Bij Blijles Amstelveen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Charlotte van Montpensierlaan 2A in Amstelveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amstelveen of niet, iedereen kan contact opnemen met Blijles Amstelveen. Je kan Blijles Amstelveen telefonisch bereiken op: 31 6 24440826 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.blijles-amstelveen.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Blijles Amstelveen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Blijles Amstelveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blijles Amstelveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Blijles Amstelveen

Bezoekers bekeken ook