Praktijk BOFF

Praktijk BOFF is een Bijles gelegen aan Goorsedijk 32 in Mierlo.

Praktijk BOFF is een orthopedagogische praktijk in Mierlo die begeleiding en onderzoek biedt aan kinderen met leer- en gedragsproblemen. Ze kunnen hulp bieden bij onder andere reken- en taalproblemen, pesten, (faal)angst, opvoeding, autisme en plannen en organiseren. De praktijk is gevestigd aan de Goorsedijk 32 en biedt hulp aan kinderen, pubers en jongvolwassenen. Bij Praktijk BOFF wordt er gekeken naar het individuele kind en wordt de begeleiding aangepast aan de behoeften van het kind. Ze bieden verschillende vormen van begeleiding, zoals PGB begeleiding, sociale vaardigheidstraining en faalangstreductie training. Ook is het mogelijk om onderzoek te laten doen naar intelligentie, neuropsychologie en persoonlijkheid. De praktijk heeft veel ervaring en biedt begeleiding op verschillende gebieden.

Meer informatie over Praktijk BOFF in Mierlo

Praktijk BOFF is een Bijles gelegen in Mierlo op Goorsedijk 32.

Praktijk BOFF uit Mierlo kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Praktijk BOFF en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Mierlo? Dan ben je bij Praktijk BOFF op de juiste plek. Bij Praktijk BOFF kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Goorsedijk 32 in Mierlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Mierlo of niet, iedereen kan contact opnemen met Praktijk BOFF. Je kan Praktijk BOFF telefonisch bereiken op: 31 6 49786074 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.praktijkboff.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Praktijk BOFF en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Praktijk BOFF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk BOFF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Praktijk BOFF

Bezoekers bekeken ook