Gradua huiswerkbegeleiding

Gradua huiswerkbegeleiding is een Huiswerkinstituut gelegen aan Sloetsweg 155 in Hengelo.

Gradua biedt verschillende vormen van begeleiding aan om betere schoolresultaten te behalen. Ze bieden huiswerkbegeleiding aan waarbij elke 6 leerlingen worden begeleid door 1 begeleider, waardoor progressie verzekerd is. Daarnaast bieden ze bijles aan waarbij individuele vakinhoudelijke uitleg wordt gegeven door een vakspecialist. Er kan gekozen worden voor een strippenkaart met 5 of 10 bijlessen. Ook bieden ze eindexamentraining aan om het examencijfer te verbeteren. Ten slotte benadrukken ze het belang van leren leren, waarbij studievaardigheden worden aangeleerd. De Gradua werkwijze is uniek en gebaseerd op persoonlijke aandacht en een positieve mindset. Ze hebben een begeleidingsverhouding van 1 docent op 6 leerlingen, wat zorgt voor progressie. Na elke begeleidingsdag wordt er een verslag gestuurd en is er regelmatige communicatie met ouders.

Meer informatie over Gradua huiswerkbegeleiding in Hengelo

Gradua huiswerkbegeleiding is een Huiswerkinstituut gelegen in Hengelo op Sloetsweg 155.

Gradua huiswerkbegeleiding uit Hengelo kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Gradua huiswerkbegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij Gradua huiswerkbegeleiding op de juiste plek. Bij Gradua huiswerkbegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Sloetsweg 155 in Hengelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hengelo of niet, iedereen kan contact opnemen met Gradua huiswerkbegeleiding. Je kan Gradua huiswerkbegeleiding telefonisch bereiken op: 31 546 237 777 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.gradua.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Gradua huiswerkbegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Gradua huiswerkbegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gradua huiswerkbegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Gradua huiswerkbegeleiding

Bezoekers bekeken ook